diumenge, 16 de juny del 2013

40.- passejada pel parc fluvial del Besos i el Fòrum

Es diumenge i anem a fer una passejada tranquil·la, gaudir de la companyia i el solet pel Parc Fluvial del Besos, el parc de Mar i el parc del Fòrum.
Quedem a les 11:00 a la sortida del metro Bon Pastor, línia 9 o 10, sols hi ha una sortida. Ens atansarem al Besos i anirem baixant per parc fluvial per la riba de Sant Adrià. Es una gran extensió de gespa verda totalment plana molt tranquil·la per caminar i xerrar.
Arribats a mar, recularem un xic per creuar per un pont cap a Barcelona i allí baixarem fins a la desembocadura del Besos i el Parc de Mar on ens esperen... unes serps gegantines per fer-nos una foto.
I despres passarem pels Ous penjats

Anem fent ziga zagues pel parc, acostant-nos al port Fòrum que creuarem pel pont elevat. Seguim pel parc del Fòrum veien les instal·lacions de l’escola de vela i busseig i cap a l’edifici blau. Allí hi ha un bar d’un senyor molt simpàtic on podem fer una cerveseta en bona companyia. Qui es vulgui quedar a dinar hi ha lloc per fer-ho, aquest cop jo he de marxar.
Data i hora de sortida: diumenge 16 de Juny a les 11:00
Lloc de sortida: metro Besos línia 9 o 10. Sols hi ha una sortida
Lloc d’arribada: Parc del fòrum, a 5 minuts del metro El Maresme – Fòrum. Qui vulgui tornar a Glories ho pot fer amb el TRAM.
Hora d’arribada: entre les 13:00 i les 13:30
Distancia: 6 quilòmetres aproximadament

Desnivell: tot fa baixada

Inscripcions a: uolala

Aqui poso la foto que ens va fer la Isabel



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada